tisdag 22 maj 2012

Motion och så

Jodå, jag tog tag i mig själv, åtminstone lite, idag. Blev stavarna till och från jobbet. Alltid en start i alla fall.
Det är konstigt det här, att man kan tappa motivationen för att röra på sig så totalt som jag gjort ett tag. Egentligen har jag alltid tyckt om att röra på mig. Cyklat, sprungit, simmat, gått på pass o.s.v. sen kommer det en period när jag tappar ALLT och knappt orkar cykla till jobbet, varför blir det så?
Idag i alla fall kom stavarna fram igen, efter att ha fått vila i ett hörn en period, ska försöka komma igång och nöta på dem nu. Om inte varje dag, så i alla fall några gånger i veckan.
Det där med att saker får vila händer alltsom oftast här.
Jag ser någon superduper bra grej, som ska ge platt mage, snygg rumpa eller något annat bra. En sån sak måste jag ju bara ha, köper, använder.... ett par gånger, ibland ett par veckor och sedan, ja då blir det en sak i ett hörn, i en garderob eller under sängen. Där står den sedan och blir fin dammsamlare. Nu har jag faktiskt blivit lite bättre på sådant och tänker mig för någon gång extra innan jag inhandlar något, det senaste jag investerade var nog de här bungypump-stavarna. De har inte använts alltför flitigt hittills, men nu ska det bli annan ordning. Åtminstone ett tag.
Nu tänker jag gå och lägga mig, blev lite så och så med sömn inatt, eftersom Heinz väckarklocka fick för sig ringa mitt inatten istället för på morgonen. Det ledde till att jag blev klarvaken och låg där och vred mig ett par timmar.
Hoppas det blir en bättre natt den som kommer.


1 kommentar:

Babban sa...

Bungyjump-stavar?? Låter avancerat!